-

ggada

Main   |Forum  Inregistreazate   |  Login |Logout [ Vizitator ] Guests

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
[Altele] Atentie la FAKE (ajutor si intrebari) .
GamingPCData: Monday, 2012-04-16, 2:39 PM | Mesaj # 1

Da, am nevoie de ajutor din partea voastra intrucat s-au intensificat micile scandaluri pe aceasta arie, iar vara bate la usa, creste cererea de produse si plus de asta chiar un ultim scandal ma anunta ca ar fi cazul sa facem ceva!
Asa ca am nevoie de parerile voastre pentru a stringe cateva solutii ce vor fi inserate in noul regulament al ariei!

Intrebarea este simpla:
Ce reguli ar trebui sa respecte un vanzator pe aceasta subarie pentru a elimina in primul rind suspiciunile ca ar fi sau nu un produs original!

Bine regulile vechi vor ramane ...adica poza reala/pret/descriere etc.

multumesc si astept parerile voastre
YonuTz1986Data: Monday, 2012-04-16, 2:40 PM | Mesaj # 2

SAlut. Ar fi o idee...sa faceti 2 subrubrici la accesorii de zi cu zi ..originale si fake-uri sau replica si sa specificati ca isi iau ban o saptamina sau o luna..., sau daca ei spun ca este original si intr-adevar nu este tot asa....ban o luna de zile iar la a doua abatere ban permanent. Am citit si eu multe anunturi cu "originale" d'astea pe forum. Eu macar daca vind ceva specific "REPLICI"....
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: